boutique


Arte behang - Ayilluminate - Bloomingville - Bolia - Brinker carpet - By Mölle - By Sidde - Calex - Colors and CO - Designstracker - Ethics - Eijffinger - FDB Möbler - Ferm Living - Floortje Louise - Gallery Nordeinde - Graypants - Hubsch - It's about Romy + Good en Mojo - Jesper home - LAB paint -  Lightswing - Lindform - Loof - Madam Stoltz - Market set - Menu space - Moebe - Oranje Furniture - Serax - Seuren tafels - Skeepe - Tala - Tell me more - The table - Urban nature culture - Wool&Wire


Ontdek elke keer weer iets nieuws in onze boutique!

 

 We hebben een wisselende collectie aan mooie en unieke interieurproducten en leveren veel producten op bestelling (bij jou thuis).

In de boutique en studio vind je een uitgebreide collectie aan stalen waardoor we nóg meer op jouw wensen in kunnen gaan.

Er is enorm veel mogelijk en we gaan graag samen opzoek naar jouw perfecte items!


Wick is ontworpen met de overtuiging dat licht bedoeld is om gedeeld te worden: het is het verbindende hulpmiddel dat momenten in ons leven vermenselijkt. Wick creëert een plek om samen te komen en is ontworpen om een metgezel te zijn, om deel te nemen aan avonturen en elke keer saamhorigheid en sfeer te creëeren. Wick is een oproep van ons verleden naar de toekomst. Hetis de gelegenheid om het heden bewust te verlichten. Door de romantiek van een kaars te combineren met het nut van een zaklamp, past Wick zich aan en past hij in een breed scala aan contexten, van intiem huis tot een bruisend restaurrantterras tot een warme kantoorkeuken.

.

Verkrijgbaar in de studio of via mail te bestellen (en op te laten sturen)...ontdek meer in de boutique...