ONTWERPTRAJECT


Ga je nieuw bouwen, je huidige woning verbouwen of misschien wel een nieuwe woning betrekken? Dan komt er veel op je af en kan je wel wat hulp gebruiken. Hoe leuk zo'n project ook kan zijn er zullen heel veel vragen op je af komen. Welke inrichting past het beste bij jouw situatie, welke raamdecoratie is praktisch en mooi in de woning en waar wil je de lichtpunten hebben?

Hoe fijn is het dat je met een goed doordacht plan aan de slag kan gaan zonder dat het je zeeën van tijd heeft gekost? Geen moeilijke beslissingen tijdens het proces, geen spijt van dingen die je niet óf juist wel hebt gedaan en een woning waar je je écht thuis voelt!

Bij dit traject hebben we meerdere contactmomenten om het ontwerp je helemaal eigen te maken. Ga een stuk relaxter jouw project aan en laat je ontzorgen door een goed doordacht ontwerp door ons! 

 

Interieurstyling

Na een volledig ontwerp verzorgen we met liefde de styling voor je. We maken graag een combinatie van jouw persoonlijke items samen met de mooiste producten uit onze boutique.

Geen interieurontwerp nodig, maar wil je wel graag de puntjes op de i zetten met ons? Dan maken we graag een offerte op maat voor je.

 

Projectassistentie

Wij helpen je in contact te brengen met uitvoerende bedrijven, vragen offertes voor je op en denken tijdens de bouw | verbouw | uitvoering van het project met je mee en kunnen je ondersteunen tijdens de overlegmomenten vóór en tijdens het project.