EVEN VOORSTELLEN


Hi, ik ben Liesbeth, interieurontwerpster en mede eigenaresse van Studio Indre. Begin 2017 heb ik mijn eigen advies bedrijf opgestart. Na een aantal jaren alleen te hebben gewerkt, deel ik sinds begin 2021 mijn passie en projecten met Karin. Vanaf 01 | 12 | 2021 openen wij dan ook met trots onze deuren van Studio Indre.

 

Jaren heb ik in Zwolle gewoond en tegenwoordig woon ik samen met mijn man en twee dochters in het mooie Hattem (waar ook de studio is gevestigd). Na zo'n 15 jaar op andere vakgebieden met styling bezig te zijn geweest ben ik weer gaan studeren. Ik heb de opleidingen "interieurstyling" en "binnenhuisarchitectuur" gevolgd. Van beide opleidingen heb ik een erkend diploma gehaald. Ook heb ik onder andere een licht cursus gevolgd en probeer ik altijd up tot date te blijven in dit vakgebied.

 

In mijn ontwerpen denk ik graag verder. Elk element is bepalend voor een kloppend geheel. Mijn kracht zit dan ook in het maken van een compleet interieurontwerp waarin alle aspecten langs komen. Ook vind ik het heerlijk om in een korte brainstormsessie jou snel op weg te helpen of je onze mooie items te adviseren in de boutique. 

Download
Styling met Liesbeth
Film-credits: By Sidde
1.StudioEigen-Liesbeth-BS.mp4
MP4 video/audio bestand 38.7 MB

Mijn naam is Karin - de andere eigenaresse van onze mooie ontwerpstudio en boutique. Na jarenlang in Amsterdam gewoond te hebben, ben ik weer terug gegaan naar mijn roots op de Veluwe. Met mijn gezin woon ik heerlijk in de bossen van Hattem.

 

Nadat ik werkzaam ben geweest in de reiswereld, heb ik een opleiding gevolgd tot interieur stylist aan Academie Artemis. Een hele leuke en leerzame tijd waar ik echt mijn passie voor mooie interieurs heb kunnen vergroten. Ik kom uit een creatief nest, dus de voorliefde voor mooie dingen is mij met de paplepel ingegoten.

 Als zelfstandige heb ik een tijd lang diverse creatieve projecten op het gebied van mode en interieur uitgevoerd.

 

Ik heb vaak in California gereisd en hou enorm van de relaxte esthetiek. In een interieur vind ik het dan ook fijn om te werken met lichte kleuren en natuurlijke materialen om daarmee een luxe en warme uitstraling te creëren. Ik heb altijd een duidelijke stijl en doel voor ogen en kan net zo lang zoeken tot we de juiste items gevonden hebben. Ongeacht welke ruimte er ontworpen moet worden, belangrijk vind ik dat het gezellig, uniek en eigen aanvoelt!

Download
Styling met Karin
Film credits: By Sidde
2.StudioEigen-Karin-BS.mp4
MP4 video/audio bestand 56.2 MB

GASTENBOEK

Commentaren: 8
 • #8

  Carolien Rutenfrans (donderdag, 02 maart 2023 19:57)

  Ontzettend blij met het resultaat van de inrichting in ons nieuwe huis!
  Vanaf de eerste dag dat we contact hadden voelde het goed - Liesbeth heeft echt geluisterd naar onze wensen, ideeën en smaak. Door haar brede kennis van merken, stylen, stoffen, kleuren en materialen hebben wij keuzes kunnen maken voor producten die we écht mooi vinden!
  Vooral wanneer je veel dingen mooi vindt, meerdere smaken hebt, is het een aanrader om advies te vragen bij Studio Eigen! Wij blijven zeker langs komen in Hattem �

 • #7

  Marja (maandag, 25 juli 2022 20:24)

  Liesbeth voelde weer perfect aan wat we mooi vinden. Een fantastisch kleuren advies, oh zo blij met uitgewerkte resultaat.
  En dan dat wauw gevoel nadat Liesbeth en Karin de styling hebben gedaan. Zelf zou ik dat nooit zo bedacht hebben.
  Ontzettend blij met het resultaat.
  En mochten we weer verhuizen………..

 • #6

  Annet en Aart (maandag, 24 januari 2022 07:43)

  In verband met de verbouwing van onze woning hebben wij Liesbeth om advies gevraagd voor de indeling en inrichting van de ruimten in ons huis. Liesbeth luistert goed naar onze woonwensen, komt met voorstellen en eventueel met alternatieven. Het uiteindelijke advies voor de indeling van onze totale woning, het interieur, de kleur- en materiaalkeuze en de producten sluiten hier perfect op aan. Tijdens de verbouwing was er prima overleg met de aannemer, onder andere over het lichtplan. Het is ook erg prettig dat de producten voor je besteld kunnen worden, waardoor je ontzorgd wordt. Ook kun je in de studio in Hattem diverse artikelen bekijken, waaronder veel mooie items om af te stylen! We hebben het hele traject als zeer professioneel, betrouwbaar en prettig ervaren, korte lijnen, snelle goede communicatie, waarbij de service prima is.
  Het resultaat is dan ook erg mooi geworden en wij zijn hier erg blij mee. Het is met recht ons “eigen” interieur geworden! Wij raden Liesbeth zeker aan!

 • #5

  Familie van der Sluis (maandag, 08 november 2021 21:24)

  Liesbeth en Karin hebben ons echt super geholpen met hun ideeën en het moodboard,we vonden alles mooi wat erop stond!
  Zijn er zelf mee aan de slag gegaan..en helemaal tevreden met hoe het is geworden!
  Ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen!

  Bedankt voor deze fijne verandering van onze woonkamer en keuken,we zijn er echt blij mee met z'n vijven!

 • #4

  Nicole Veldkamp (donderdag, 17 december 2020 11:53)

  Liesbeth heeft ons interieur voor de woonkamer bedacht en advies gegeven over onze slaapkamer. We zijn (na bijna 3 jaar) nog steeds zo blij met onze woonkamer en slaapkamer!
  Liesbeth kan heel goed, wat wij hebben verteld over ons gezin en wat wij belangrijk vinden in het leven, vertalen naar een prachtig interieur! Ook denkt ze mee in hele slimme oplossingen waar we zelf nog niet eens over na hebben gedacht en heeft ze de kennis in (Eigen) huis! We hadden het zelf nooit zo kunnen stylen zonder plan, dat hadden we niet aangedurfd ook. door Liesbeth wonen wij in een prachtig interieur waar geleefd kan worden en waar we ons echt thuis voelen!
  Mocht je twijfelen over de investering, niet twijfelen, het is het dubbel en dwars waard!

 • #3

  Tanja (donderdag, 17 december 2020 11:38)

  Liesbeth is een enorme aanvulling op mijn eigen creativiteit geweest.
  Soms best spannend wat het resultaat zal gaan zijn , maar het heeft onze verwachtingen overtroffen.
  Fantastisch
  Fijn om mee te sparren, prachtige adviezen.
  Helaas door Corona niet het 'tv wonen' momentje kunnen creëren, maar van het eindresultaat blijven we de komende jaren volop genieten.

  Dank !!!!

 • #2

  Belinda (dinsdag, 24 november 2020 21:55)

  Hier heeft Liesbeth alles van bedenkingen tot inkopen tot en met het inrichten gedaan
  Alles is super verlopen
  Net als op tv een dag weg en als je thuis komt is het klaar
  Dat wil toch iedereen
  Wij waren heel erg blij met haar
  Echt een aanrader�

 • #1

  Simone (dinsdag, 24 november 2020 14:49)

  Liesbeth heeft ons fantastisch geholpen. Waar wij vast liepen in het interieur kwam zij met praktische en mooie oplossingen.
  We voelen ons nu echt THUIS!

Commentaren: 1
 • #1

  Eline (donderdag, 09 april 2020)

  Als je eigen interieurinspiratie op is en je wilt er iets fantastisch van maken: waar begin je dan, hoe pak je het aan en wát wil je dan precies? Gelukkig kwam daar Liesbeth om de hoek kijken! Wát een verademing: Na een verhelderend en gezellig intakegesprek waarin ook de ruimte wordt opgemeten, sluit ze af met een opdracht: stuur gewoon je ideeën, plaatjes enzo de komende tijd op. Laat ook de jongens meedenken want zij gaan er uiteindelijk gebruik van maken. Zo gezegd, zo gedaan. Het advies kwam. En hoe! Zó uitgebreid, zó gedetailleerd en zó naar ons aller wens met een leuke kwinkslag! Aan alles is gedacht en de jongens kunnen niet wachten op de realisatie. We pakken het vanaf het ontwerp zelf weer op, maar ook dan blijft Liesbeth betrokken en behulpzaam. Wij zijn er heel erg blij mee. Waar wij het niet meer wisten, begon zij juist en pakte het op. Nu kunnen wij weer verder. Doelgericht. De tekeningen hangen in de ruimte die we gaan verbouwen, goed zichtbaar. Voor ons een perfecte motivatie om aan de slag te gaan �